Gezellige pubquiz in MFC Spijk

Afgelopen vrijdag organiseerde Stichting Dorpsbelangen Spijk wederom een gezellige pubquiz in het MFC. De pubquiz werd gepresenteerd door Freddy Hoogland op een groot beeldscherm met behulp van een beamer. Er werd gestart met het vouwen van een papieren hoed. Deze was nodig voor het nieuwe spelonderdeel “Hoedje op, Hoedje af”. Aan het eind was er nog een nieuw spelonderdeel, een muziekbingo waarmee een lekkere snack voor het team kon worden gewonnen. Er waren deze keer 13 teams die meededen, team K4 ging er met de eerste prijs vandoor. De pubquiz nieuwe stijl werd goed ontvangen door de deelnemers. Als opmerking achteraf werd o.a. genoemd dat de pubquiz op deze manier toegankelijker was voor alle leeftijden.

In januari wordt opnieuw een pubquiz georganiseerd, de exacte datum wordt later bekend gemaakt op www.spijk.net

Stichting Dorpsbelangen Spijk
Gea Reitsema

*foto’s Kitty Wiersema