Maak kennis met Groen Spijk

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn de werkgroep ‘Groen Spijk’ en houden ons bezig met enkele ‘groen’ projecten in het dorp. Ons eerste grote project betreft de groenstrook Havenweg/Nesweg. Nu nog een saaie strook met aan de kop Hoofdweg Zuid enkele lelijke objecten. Wij zijn al geruime tijd bezig met plannen om hier iets aantrekkelijks van te maken. Mede door de gewonnen subsidie van de provincie kunnen de plannen werkelijkheid worden. Maar voordat het tot uitvoering komt, hebben wij u ook nodig. Wij willen de inwoners van Spijk enkele schetsen voorleggen. Hierop kunt u uw reactie geven, vragen stellen en meedenken. Om het laagdrempelig te maken, hebben wij besloten om op de jaarmarkt te gaan staan met de schetsen. Hierbij nodigen we u dan ook van harte uit om langs te komen. Wij zijn aanwezig om uitleg te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

Werkgroep Groen Spijk

Arnold Stoppels,
Jan Wiersema
Hanneke Lameijer
Menneke Bouwsema
José Hofstee
Linda Scheltens

Dorpsagenda