Community Wise het vervolg

Beste bewoners, vanaf eind oktober gaat de bel van uw huis misschien iets vaker rinkelen, want in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen willen enthousiaste studenten graag meer weten over, ‘’Spiekster Zoaken’’, oftewel het reilen en zeilen in Spijk!

Aangezien u als inwoner goed weet wat er leeft, willen we met u kort in gesprek over de activiteiten in het dorp. Schroom niet om uw wensen en ideeën over activiteiten aan ons te vertellen. Met uw antwoorden krijgen we een beter beeld van Spijk als een fijne leefomgeving voor nu en de toekomst. Wij hopen u dan ook snel te spreken!

community wise

Lonneke Palland, Anouk Meester, Thom Hiemstra, Erik Meijer, Tim Reitsma, Juliët Riem, Lize van der Hoek, Bente Dam Wichers, Dominique Hofmeijer , Sarah Flap, Lotta Kelder, Duygu Firtina.

Heeft u aan de hand van deze aankondiging nog vragen of opmerkingen,
dan kunt u contact opnemen met Feline Platzer 06-55524051 of f.j.platzer@umcg.nl, b.g.g. Mathieu de Greef: 06-41184532.

Feline Platzer

Dorpsagenda