Vervolg Community Wise

Onderzoek studenten Healthy ageing: Hoe vindt u het leven in Spijk?

In deze maand mei zult u studenten van de Hanze Hogeschool, richting sociaal werk en dienstverlening, zien rondlopen in Spijk. Zij willen graag met u in gesprek. Zij doen een onderzoek voor het vak “Healthy ageing”. Ze gaan rond met vragen over het leven in Spijk, anders gezegd “Spiekster Zoaken”. Deze “Spiekster Zoaken” gaan over thema’s zoals activiteiten, vrijwilligers en zorg die in het project Community Wise naar voren zijn gekomen. De studenten willen graag van u, als dorpsbewoner van Spijk, weten hoe u hierover denkt.
We zullen de studenten aan u voorstellen!

Studenten_healthy_aging_20180426

Van Links naar rechts:
Carmen van Leeuwen, Dorith IJstma, Puck van Vlokhoven, Astrid Bult
Voor vragen kunt u contact opnemen met Martine Goedendorp (contact: 050-3616652, m.m.goedendorp@umcg.nl , b.g.g. Mathieu de Greef: 06-41184532)