Gezondheidstest in Spijk

UITNODIGING GEZONDHEIDSTEST 1 JUNI SPIJK

Op vrijdag 1 juni wordt in de Steunstee in Spijk van 15.00 – 18.00 uur een gezondheidstest georganiseerd. De gezond-heidstest is bedoeld voor inwoners in de leeftijd van 40-85 jaar.

De gezondheidstest meet fitheidseigenschappen zoals Body Mass Index (BMI), bloeddruk, kracht, uithoudingsvermogen, balans en lenigheid van de schouder, en stellen we een aantal vragen. Naar aanleiding van de testresultaten wordt advies gegeven over het bevorderen van de gezondheid.

De gezondheidstest wordt georganiseerd door het UMCG en de Hanzehogeschool Groningen. Deelname aan de test is gratis en u hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Makkelijk zittende kleding is geschikt om deel te nemen aan de gezondheidstest.

Informatie Martine Goedendorp (06-23043583) of Mathieu de Greef (06-41184532).

Dorpsagenda