Een verslag van de techniektraining

Techniektraining voetbalcenter Meerstad

Dinsdag 23 oktober had VV Poolster een bezoek van voetbalcenter Meerstad. O.l.v. Rene Wollerich en zijn trainers werd een gedeelte van onze jeugd wat bijgeleerd op het gebied van techniektraining. Deze dag werd om 9.15 uur geopend in de kantine door Rene zelf, hierbij werd verteld wat de bedoeling was voor deze dag. Het ochtendprogramma bestond uit een individueel techniekprogramma, waarbij er om 10.30 uur tijd was voor een tussendoortje en om 11.00 uur gingen ze er weer volle bak tegen aan. Het individuele techniekprogramma was om +/- 12.00 uur voorbij. De kinderen kregen vervolgens een lunch aangeboden door Poolster. Het programma werd om 13.00 uur weer hervat met een 4 tegen 4 toernooi, dit was om 15.00 uur ten einde. Uiteindelijk heeft Rene deze dag afgesloten met de uitreiking van de diploma’s voor de kinderen.

Wij willen Rene, de kinderen en de vrijwilligers bedanken voor deze geslaagde dag!

Hierbij wat foto’s van deze dag:

Namens de jeugdcommissie,
Arjan de Weerdt

Dorpsagenda