6 Dorpentocht langs dorpshuizen op 5 mei

Bierum, Spijk, Losdorp, Godlinze, Krewerd en Holwierde gaan alle dorpshuizen binden en verbinden en wel op 5 mei.

Op 5 mei organiseren wij gezamenlijk een wandel- en fietstocht. U kunt dan in ieder dorpshuis of toekomstige dorpshuis een kijkje nemen. Er gebeurt namelijk veel in ieder dorp met het oog op: Ieder dorp een eigen dak boven zijn hoofd.

Deelname is gratis, maar wij vragen u wel om uw natje en droogje te nuttigen in een dorpshuis, de vrijwilligers staan voor u klaar. Tevens steunt u daarmee de inkomsten voor het dorpshuis. De 6 dorpentocht is financieel mogelijk gemaakt met de regeling Bewoners Aan Zet van de gemeente Delfzijl.

Iedere wandelaar/fietser kan in zijn eigen dorp starten en finishen. Ieder (toekomstig) dorpshuis heeft zijn eigen opstartplaats (MFC Spijk) (voor Bierum Watumhal)

Wandelaars, opgeven en starten vanuit uw eigen dorpshuis vanaf 10.00 uur (16,5 km) en 6 rustmomenten/eet/drinkgelegenheid en toilet aanwezig.

Fietsers, opgeven en starten vanuit uw eigen dorpshuis vanaf 11.00 uur
(28 km) en 6 rustmomenten/eet/drinkgelegenheid en toilet aanwezig.

Iedere wandelaar/fietser heeft zijn eigen route met tevens een antwoordenkaart want in ieder dorpshuis ligt een vraag op u te wachten. Na afloop wordt in ieder Dorp een winnaar bekend gemaakt en er is één winnaar van alle Dorpen.

Laten we samen afspreken, dat we Gezond, Gezellig, Gezamenlijk 5 mei vieren.
Dus vraag uw buren, vrienden, familie en trek de wandelschoenen aan of pak de fiets en DOE MEE. (Deelname is op eigen risico en houdt u aan de verkeersregels.) Blaren op uw voeten of achterwerk kunnen doorgeprikt worden door de EHBO☺. Wij zien u / jou / jullie graag in ieder Dorp!