Open bedrijvendag 2021

Beste inwoners, zzp’ers, hobbyisten en ondernemers in Spijk,

De wereld gaat langzaam aan weer een beetje open, na een lang jaar van onzekerheid i.v.m. corona. Sommige mensen verloren hun baan, bedrijven hadden moeite om het hoofd boven water te houden, terwijl anderen het juist heel erg druk kregen of hebben. De corona periode heeft heel wat teweeg gebracht onder de mensen. Misschien heb je, juist in deze periode, wel een studie gevolgd waar je anders geen tijd voor had, heb je een bedrijfje opgezet of ben je aan een nieuwe hobby begonnen.

Tijdens de dorpsvisie rondes werd het idee geopperd om weer een open bedrijvendag te organiseren. Dat was in 2005 ook een groot succes. Dus wil je je deuren van je bedrijf in Spijk openzetten voor publiek, of heb je een leuke hobby die je graag aan de mensen wilt laten zien, geef je dan op voor de open bedrijvendag die gehouden wordt op 4 september 2021 van 10:00 – 16:00 uur.

Je kunt je opgeven bij:
Jolanda Flikkema “Dierverzorging Patmos” Nesweg 27 9909AV Spijk
info@dierverzorgingpatmos.nl
Hendrieke Keizer “Stijlvol Bloemen” Lage Trijnweg 18a 9909 TD Spijk
Info@stijlvolbloemen.nl

Wanneer je je bedrijf / hobby aanmeld graag adres , telefoonnummer, e-mailadres vermelden, en een korte beschrijving om wat voor bedrijf / hobby het gaat .

We hopen op een groot aantal aanmeldingen, zodat men kan zien hoe ondernemend ons mooie dorp is.

Groetjes,

Jolanda en Hendrieke

*foto uit archief “In gesprek met ondernemers”

Dorpsagenda