Koude natte zaterdag in Spijk

Vandaag, zaterdag 9/12, was het weer venijnig koud en nat. Johnny, Jan, Henk & Henk hebben de bomen weer netjes rond de kerk opgesteld. Ik kan me herinneren dat ik ook ooit eens in een ver verleden heb meegeholpen. Bijna onderkoeld 🙂 moest ik toen eerst een half uur douchen om weer een beetje op temperatuur te komen. Natuurlijk mag een eierbal van Eppie op zo’n zaterdag niet ontbreken.

Bij 3Borg zijn inmiddels de voorbereidingen voor de kerstmarkt vandaag gestart. De schuur van Jaap Stuve wordt gezellig ingericht in een winters decor. De door Jaap in de was gezette piano moet het pronkstuk in het decor gaan worden. Ik zie het al voor me. Lucas achter de piano en Gea ernaast. Mooi plaatje :-). Nu maar hopen dat we morgen ontwaken onder een deken van sneeuw.

Jan G. Hazeveld

Dorpsagenda