Vrouwen voor elkaar, met elkaar

“Vrouwen van NU, afd. Spijk” heet nu “Vrouwen voor elkaar, met elkaar”,

Een vraag die al een aantal jaren speelde was “Stappen we eruit of blijven we erin?” En dan bedoelen we blijven we een afdeling van de bond “Vrouwen van NU”. De jaarlijkse afdracht aan de landelijke bond en de provinciale afdeling hing als een molensteen om onze nek. Na lang wikken en wegen en niet over een nacht ijs gaande hebben we in een afdelingsavond unaniem het besluit genomen om zelfstandig verder te gaan. Een moeilijk en pijnlijk besluit omdat veel oudere leden heel veel aan de bond hebben te danken door de cursussen die ze hebben gevolgd. We gaan nu verder als club van vrouwen uit Spijk en omgeving die er voor elkaar en met elkaar willen zijn. Een club van vrouwen
voor alle gezindten en die zich onthoudt van elke partijpolitiek.

De eerste clubavond is 16 januari 2018 om 19.45 uur in café Carillon.
Onze dorpsgenote Sandra van Lune zal dan vertellen over haar werk in kamp Westerbork. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Om de sfeer te proeven kun je altijd een avond als gast aanwezig zijn.

Wike Spoelstra-Postmus, secr.