Een kleurrijke avond

Kleurrijke avond vrouwen voor elkaar, met elkaar.

Afgelopen dinsdagavond hadden we mw. Geraldine Wijsbeek te gast. Zij gaf iedereen een persoonlijk kleuradvies. Door een kleuradvies word je ervan bewust gemaakt wat de effecten van kleur in je kleding en make-up zijn. Je ontdekt welke kleuren je gezicht ondersteunen en je huid laten stralen. Ze deed de analyse met kleurdoeken en is gebaseerd op het seizoenensysteem. In het verleden waren dat vier. Je was een zomer, herfst, winter of lente type. Ze gaf aan dat je best een combinatie kunt zijn tussen een paar seizoenen. Ondertussen vertelde zij wat ze allemaal doet met de vele cursussen die ze heeft gevolgd. Ze werkt regelmatig in het buitenland.

Het was een kleurrijke avond. Onze volgende clubavond is mw. Broekstra te gast. Zij vertelt over haar werk als officier van justitie.

Jannie Pijper

Dorpsagenda