Kerstochtendconcert 2017

Ik had de wekker op 05:30 gezet, omdat ik niet zoals vorig jaar het kerstochtendconcert wilde missen. Resultaat was dat ik de halve nacht wakker heb gelegen en al heel vroeg beneden zat te wachten. Ze waren in de verte al duidelijk te horen, omdat de wind onze kant op waaide. Toen ik naar buiten liep kwamen ze me net tegemoet lopen. Nu heb ik er een hekel aan om foto’s met een flitser te maken, maar zonder was geen optie. Omdat de kerstbomen bij de kerk niet brandden er er 2 lantaarns in ’t Loug kapot waren, besloot de groep voor het gezellig verlichte huis van de fam. Verburg te gaan staan. Daar speelden zij een 3 tal stukken. Een genot om naar te luisteren, elk jaar weer. Voor diegene die het gemist heeft is er een filmpje te zien, maar vooral te beluisteren, want er valt niet erg veel te zien zo in het donker. Ik wil de club die ons elk jaar weer muzikaal een fijn kerstfeest toespeelt heel hartelijk bedanken. Zij zullen inmiddels aan hun welverdiende ontbijt zijn begonnen.

Linda Scheltens

Dorpsagenda