IDeeRiek Spiek

Heb je een idee voor Spiek? Ga ermee aan de slag!

Heb je al een tijdje een idee voor je straat of dorp om het er leuker, gezelliger of mooier op te maken? Misschien weet je niet precies hoe en wil je daar wat tips voor hebben. Of je weet (samen met je dorpsgenoten) wel wat en hoe je het wilt, maar je hebt geld, hulp of advies nodig om ermee aan de slag te gaan. Neem dan contact op met de gebiedsregisseur of de beheercommissie dorpsbudget Spijk!

Naast een idee voor je straat of dorp kan het ook gaan om zorgen voor elkaar. Samen wonen in Spijk is een wereldje op zich. Soms wil je iets doen voor andere Spieksters, om de kleine dingen in het leven een stukje aangenamer te maken. Hoe kun je dat doen, op je eigen manier en passend bij je dorp.

Deel je idee met je gebiedsregisseur of de beheercommissie dorpsbudget Spijk. Zij kunnen je helpen met ervaring, kennis of geld. Doe dit uiterlijk vrijdag 14 april !
Je kunt de kaart die je in de brievenbus hebt gekregen invullen en opsturen of deze bezorgen op ‘t Loug 6. Je kunt mailen naar onderstaande adressen of het formulier digitaal invullen en op versturen klikken. Er wordt dan contact met je opgenomen om te vragen of je direct aan de slag kunt of dat je iets nodig hebt om je idee verder uit te werken en uit te voeren.

Noteer je dinsdagavond 18 april vast in je agenda? Dan ben je van harte welkom op het ideeëncafé in Pro Rege waar we alle ideeën presenteren.

Contact via:
Edwin Broekman, gebiedsregisseur Beheercommissie Dorpsbudget Spijk
Tel: 06 55477082
E-mail: e.broekman@delfzijl.nl

Beheercommissie Dorpsbudget Spijk
Kitty Wiersema en Linda Scheltens
‘t Loug 6
Email: dorpsbudgetspijk@gmail.com

Dit is mijn idee voor IdeeRiek Spiek

* verplicht veld