‘t Kiekhoes gaat dicht

Stoppen en toch doorgaan

Helaas het kan niet anders. Ik moet helaas afscheid nemen van een bijzondere werkplek. t Kiekhoes is vanaf vandaag vrijdag 15 april  gesloten!

Na een moeizame start wisten steeds meer Spieksters en niet dorpelingen de Achteromweg te vinden. Veel workshops heb ik er mogen geven, de fotoclub heeft er 2 jaar onderdak gevonden. Exposities zijn er geweest en veel pasfoto’s en portretten zijn er gemaakt. Maar ik heb bovenal ook veel mensen leren kennen.

Bedankt allemaal voor jullie support en de ongelofelijk leuke tijd die ik heb mogen beleven. Ik zou het niet gemist willen hebben.

Wat nu? Eerst opruimen … en zaterdagmiddag 23 april van 14:00 tot 17:00uur de laatste verkoopdag. Tafels, stoelen, panelen en veel meer voor een spotprijs te koop. Kom rustig kijken of er iets van je gading bij zit.

Vanaf 1 mei dus weer gewoon als FotoJP aan het werk. Trouwreportages, workshops (op vele plekken in de provincie), schoolfotografie en ja ook portretten e.d. op locatie. Voor mensen die een workshop volgen is er een nieuwe website geopend www.fotobedrijf.nl. Kortom een traantje wegpinken en dan met frisse moed weer aan de slag.

Tot Kiek
Jan Peter Kapteijn

Een gedachte over “‘t Kiekhoes gaat dicht

  • 17 april 2011 om 07:01
    Permalink

    Hallo JP

    Erg jammer dat je daar weg gaat, je had er een mooie winkel van, en zo even heerlijk naar binnen kunnen lopen was nooit een probleem.
    Gezelligheid was er altijd, en een mooie plek voor de fotoclub, die sfeer zal gemist worden, maar fotoclub blijft gelukkig wel.

    Groetjes,
    Freda Konst Rijkens

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda