Opening museumdorpentour

Uitnodiging opening museumdorpentour vrijdag 12 juli 2024
Op vrijdag 12 juli worden alle kunstwerken in de dorpen door de jongeren onthuld tijdens een feestelijke openingsmiddag en -avond. Deze begint om 15:30 uur in Westeremden en eindigt rond 21:45 uur in ’t Zandt. Het is mogelijk om bij alle onthullingen aanwezig te zijn, maar aansluiten in een van de dorpen kan natuurlijk ook.

Programma opening 12 juli:

Middag
15:30 uur Westeremden, Andreaskerk
16:35 uur Losdorp, Johanneskerk consistorie

Avond
19:30 uur Bierum, Luingaborg
20:05 uur Bierum, Sebastiaankerk
20:35 uur Spijk, MFC Spiekhoes, fietsenstalling
21:10 uur ’t Zandt, de Kjoep (speeltuin)

De Museumdorpentour loopt van 12 juli tot en met 31 augustus 2024.

Museumdorpentour op de fiets
Een rondje langs de 5 museumdorpen, die door middel van knooppunten aan elkaar zijn verbonden. Zo zie je het Groningse Wierdenlandschap op z’n allermooist, met natuurlijk als hoogtepunten de kunstwerken die in Westeremden, ’t Zandt, Losdorp, Spijk en Bierum te zien zijn.

info: museumdorpentour

Dorpsagenda