Streetsquad kroont zich tot Europees kampioen hiphop!

Het Nederlandse hiphopteam Streetsquad, onderdeel van dansschool The Legacy locatie Hoogezand, heeft tijdens het afgelopen pinksterweekend een indrukwekkende prestatie geleverd door Europees kampioen te worden. Het kampioenschap vond plaats in Kalkar, Duitsland, waar Streetsquad uitkwam in de categorie Under 16 novice.

Onder leiding van de choreografen/trainers Everuengel Simmons en Quinty Pattiwael wist Streetsquad zich op vrijdag 17 mei 2024 als tweede te kwalificeren voor de finale. Op zondag 19 mei 2024 gaven zij een ijzersterke performance die de juryleden overtuigde hen tot Europees kampioen 2024 te bekronen.

Maar de ambities van Streetsquad reiken verder. Van 14 augustus 2024 tot en met 18 augustus 2024 zullen zij Nederland vertegenwoordigen op het Wereldkampioenschap in Blackpool, Engeland. Deze reis brengt echter aanzienlijke kosten met zich mee, en daarom is Streetsquad op zoek naar sponsors om de reis en verblijf te bekostigen.

Wilt u dit talentvolle team steunen en hen helpen om ook op het wereldtoneel te schitteren? Neem dan contact op via info@dansschoolthelegacy.nl en draag bij aan hun volgende avontuur!

Een Spijkster dame danst in dit team.

Bianca

Dorpsagenda