Verslag JO9 en oproep!

Zaterdag 7 september was het eindelijk zover, de eerste wedstrijd van JO9.
Met maar liefst 13 enthousiaste meiden en jongens reisden we af naar Meedhuizen.
Voor de leider nog een hele klus om deze kinderen allemaal in te delen aangezien er 6 tegen 6 gespeeld zou worden. Met Ryan in het doel werden de overige 12 spelers in 2 teams gedeeld en zo kon elk team 2×10 minuten spelen. Na een 2-0 achterstand scoorde Thijs de 1e goal. De teams waren aan elkaar gewaagd, en daardoor was het een gelijkwaardige open wedstrijd waar de bal van de ene, naar de andere kant van het veld ging. Even later scoorde Robin de gelijkmaker! Helaas slaagde de thuisploeg er nog net voor tijd in om de 3e beslissende goal te maken. Eindstand: 3-2. Een mooi begin van het nieuwe seizoen!

Oproep!
We zouden graag nog enkele spelers verwelkomen zodat ons team gesplitst kan worden in 2 elftallen. Dus ben jij een meid of jongen, tussen de 6 en 8 jaar en heb jij zin om met ons te voetballen kom dan gerust eens langs op één van onze trainingsavonden! Wij trainen op maandag en op woensdag van 18.15-19.15 op het sportpark Oldencate.

We hopen je te zien!

Jolien, Shanaya, Annemirthe, Levi, Max, Kevin, Noah, Kick, Ramon, Thijs, Martijn, Robin en Ryan.
Trainer: Pieter Stoppels
Leider: Gerard Heun

Foto’s & tekst Monique Kats

Dorpsagenda