Voorbereidingen vogel- natuurgebied en een oproep

De voorbereidende werkzaamheden voor het vogel- natuurgebied in Spijk zijn in volle gang. Op dit moment wordt de put geplaatst. Deze staat in verbinding met een naastgelegen sloot. Op deze manier kan er altijd water in de poel gepompt en afgevoerd worden. Als deze werkzaamheden klaar zijn wordt de grond weer enigszins vlak gemaakt en kan de kijkwand geplaatst worden.

Oproep
Als de grond wat gedroogd en ingeklonken is kan de inrichting beginnen. Hiervoor zou ik graag een oproep willen doen. We willen er een kleurrijk geheel van maken met vooral vogel uitnodigende planten, bloemen en struiken. De gemeente gaat hier ook een rol in vervullen, maar zoals u kunt zien is het een aardige oppervlakte. Mocht u straks stekjes over hebben van b.v. een vlinderstruik of bessenstruik, fruitboompjes , noem maar op , dan houden wij ons aanbevolen.

Harry de Groot

Dorpsagenda