Update Ommetje Spijk

In november hebben wij u geïnformeerd over de status van het Ommetje Spijk. Dit jaar gaan we het project afronden.

Momenteel is Landschapsbeheer bezig met de vormgeving van het informatiepaneel. Tijdens deze werkzaamheden werken de collega´s van Landschapsbeheer die zich bezighouden met diverse “Groen” projecten van ons dorp nauw samen. Het Ommetje start vanaf het pad kruispunt Trekpad/Willem de Mérodelaan/Vlasakker. Naast het bruggetje op het stuk grasveld zal het informatiepaneel en een picknickbank geplaatst worden waar wandelaars voor aanvang of bij terugkomst kunnen uitrusten. De juiste plek zal in goed overleg met alle betrokkenen gekozen worden.

Bij het nieuwe bruggetje Jelishorn willen wij nog graag een Lutje Hoeske plaatsen. Hier kan men dan heerlijk over ‘t Maar kijken en genieten van het uitzicht en de rust!
De komende tijd zullen wij ons richten op de officiële opening van vrijdagmiddag 24 mei 2024. Dit zal tevens de eerste activiteit zijn van de feestweek. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Het wordt een gezellige middag voor jong en oud! Een uitnodiging met programma volgt.

Werkgroep Recreëren

*voorbeeld Lutje Hoeske,
foto: Kleine Huisjes

Dorpsagenda