Inloopbijeenkomst N33 Noord

Rijkswaterstaat nodigt u uit voor een inloopbijeenkomst over het verbeteren van de verkeersveiligheid op de N33 Noord (Appingedam – Eemshaven) op maandag 26 juni aanstaande.

Waarom?
Rijkswaterstaat heeft opdracht gekregen van de minister van I&W om de verkeersveiligheid op de N33 Noord te verbeteren. De weg (N33 Noord), voldoet op dit moment niet aan de richtlijnen en moet veiliger worden gemaakt. Om de verkeersveiligheid te verbeteren, zijn er maatregelen nodig. Rijkswaterstaat is gestart met het inventariseren van verkeersveiligheidsmaatregelen N33 Noord. Het RWS projectteam N33 Noord wil u graag informeren over de voortgang van het project.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens deze bijeenkomst zijn medewerkers van Rijkswaterstaat en de gemeente aanwezig om u te informeren over de ideeën die we op dit moment hebben over de verbetering van de verkeersveiligheid op de N33 Noord. Daarnaast gaan we graag met u in gesprek over uw ervaringen, zorgen en suggesties die voor het project van belang zijn. Belangrijk om te weten: de inloopbijeenkomst gaat over verkeersveiligheidsmaatregelen die relatief snel uit te voeren zijn om de verkeersveiligheid te verbeteren. Meer ingrijpende maatregelen, zoals het verdubbelen of realiseren van ongelijkvloerse kruispunten zijn geen onderdeel van de huidige opdracht aan Rijkswaterstaat.


Datum: maandag 26 juni 2023 Tijd: 19.00 tot 21.00 uur. (18.45 inloop en 19.00 start plenair)
Locatie: Dorpshuis Losdorp (Westendorpweg 10 A, 9907 PD Losdorp)

Kunt u niet aanwezig zijn op de bijeenkomst van 26 juni, dan kunt u op een ander moment in gesprek met ons. Op donderdag 6 juli hebben we een online inbelmoment gepland van 15:30 uur tot 16:30 uur. U kunt zich hiervoor per e-mail aanmelden: n33noord@rws.nl
Graag tot ziens op 26 juni of op het inbelmoment!

Met vriendelijke groet,
Tedde Langhout Adviseur omgevingsmanagement Verkeersveiligheidsmaatregelen N33 Noord

Dorpsagenda