Beeldverslag Jaarmarkt 2023

Wat hebben wij als jaarmarktcommissie genoten van afgelopen zaterdag! Mooi weer, tevreden marktkooplui en positieve reacties van de bezoekers!

Op deze dag zijn er helaas enkele spullen blijven liggen. Zo is er bij de brandweer een horloge gevonden en heeft iemand zijn/haar zelfgemaakt knutselwerkje vergeten mee te nemen. Ook heeft iemand bij Hennie Lalkens (marktkraam met gebak en koeken) een setje oorbellen laten liggen. Wie een van deze spullen mist kan contact opnemen met Monique 06-25454159 of mailen naar jaarmarktspijk@gmail.com

Wij willen graag alle vrijwilligers bedanken die voor deze markt al op tijd wilden opstaan om samen met ons de marktkramen vanaf 06.00 uur op te zetten. Chapeau!

Top dat er voor het afbreken ook weer voldoende mensen aanwezig waren om ons te helpen. Uiteindelijk zijn wij na afloop onder het genot van een hapje en drankje samen tot de conclusie gekomen dat dit alles ook zo gepiept is, en het best gezellig is om dit met elkaar te doen. Erg fijn om te horen!

Tevreden sluiten wij deze dag af en kijken vol enthousiasme uit naar de 35e editie!!

Heeft u nog ideeën hiervoor? Deel ze gerust met ons! Mocht u het leuk vinden om ons hiermee te helpen en ons team te komen versterken? Dan horen wij het graag!


Jaarmarktcommissie Spijk
Marcel, Monique, Marloes en Caroliena

Foto’s Jan Doeke

Foto’s Jan G. Hazeveld

Dorpsagenda