Schoonmaken tunnels in Spijk

Op maandag 11 december start een aannemer in opdracht van de Gemeente Eemsdelta met het schoonmaken van de eerste tunnel onder de N33 door in Spijk. Ondanks dat de tunnels en de N33 eigendom zijn van Rijkswaterstaat, hebben wij hier onder andere de verplichting om de tunnels schoon te maken.

De werkzaamheden starten bij de tunnel aan de Oostpolderweg bij Nooitgedacht. Hierna is de tunnel aan de Lage Trijnweg aan de beurt. Als derde maken we tunnel aan de Spijkster Oudedijk schoon en als laatste de tunnel aan de Hoofdweg-Zuid. De werkzaamheden zullen doorlopen tot midden januari 2024.

Tijdens de werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet. Je kunt de tunnel wel gebruiken, en ook de bussen kunnen er langs. De werkzaamheden kunnen wel voor overlast zorgen voor de weggebruikers.

Gemeente Eemsdelta

*(bericht van 8 december 2023 dat de redactie vandaag bij toeval tegenkwam)

Dorpsagenda