Doe ’t Maar-dag op Kindcentrum ’t Maar in Spijk

Woensdag 24 mei was het een bruisende, actieve en vooral creatieve dag op de school in Spijk. Er werden maar liefst 24 workshops georganiseerd, met zeer uiteenlopende activiteiten. De kinderen mochten zelf kiezen waar ze aan deel wilden nemen. Ze konden onder andere kiezen uit: diverse dansactiviteiten, houtbewerking, graffiti, muziek maken, werken als een DJ, striptekenen, diverse schilderworkshops, macramé, creatieve taalopdrachten, printen met verf, armbandjes maken van wol, sleutelhangers van vilt, fotografieworkshops en nog veel meer. De workshops werden gegeven door externe professionals, vrijwilligers uit het dorp, (groot)ouders van school en natuurlijk de leerkrachten uit het team. De kinderen waren erg enthousiast en konden zich helemaal uitleven, passend bij hun talenten en interesses. Dit was de eerste keer dat dit werd georganiseerd en door het grote succes zal de ‘Doe ’t Maar-dag’ een vaste plek krijgen op het jaarrooster van Kindcentrum ’t Maar.

Kindcentrum ‘t Maar
Martha van Dijk

Dorpsagenda