Sinterklaasintocht 2018

Natuurlijk mogen we Sinterklaas en zijn Pieten ook dit jaar weer ontvangen in ons mooie Spijk! Hij zal ons dorp bezoeken op zaterdag 24 november om 13:00 uur in ’t Loug. Na het welkom heten van de Sint en zijn Pieten gaan we in optocht door het dorp. Dit natuurlijk weer onder muzikale begeleiding. De route is als volgt: vanuit ’t Loug, Hoofdweg-Noord, de Kamp, Grote Dijkstraat, Ubbenasingel, Nesweg, Havenweg, Tuinbouwweg, Westersingel, Zwarteweg, Hoofdweg-Zuid, MFC.
Alle kinderen en ouders zijn welkom in het MFC vanaf 13:45uur. Vanuit hier starten we een leuke speurtocht met leuke opdrachten door het dorp voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een hapje en drankje geregeld onderweg. Aan de ouders en begeleiders is ook gedacht maar dan tegen een kleine bijdrage.
Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 24 november!

Sinterklaascommissie  2018
In samenwerking met Dorpsbelangen Spijk

Dorpsagenda