Sta jij tijdens de 6 dorpentocht op de minimarkt in het MFC?

Heb je 6 Mei geen zin in sportief bewegen, dan kun je ook op de minimarkt in het dorpshuis staan. Dus heb jij een hobby, kun je iets maken, wil je wat verkopen, met uitzondering van eten en drinken, dan ben je van harte welkom.

Je bent er zeker van dat er mensen langs komen om naar je mooie stenen of prachtige gebreide sokken, schilderijen, kransen enz. komen te kijken. Wie weet vullen de wandelaars en fietsers hun tassen met de geweldige producten die jij aanbiedt. Het is bijna Moederdag, wie weet heb jij wel een heel origineel Moederdag cadeau. Deelname is voor jong en oud. Uiteraard mag je ook je speelgoed verkopen waar je op bent uit gekeken.

Dan is dit je kans, om 9:00 uur kun je een tafel gratis naar eigen smaak inrichten en om 17:00 uur ga je weer naar huis wanneer je alles hebt opgeruimd.

We gaan er vanuit dat marktkooplui consumpties nuttigen die in de dorpshuizen worden verkocht.

Je kunt contact opnemen met MFC Spijk telefoon 0596-591245

6 Dorpentocht commissie
Henk Sikkema

Dorpsagenda