Wie komt ons helpen bij ons ‘Keukenavontuur’? 

Wie komt ons helpen bij ons ‘Keukenavontuur’? (kook- en baklessen op school) 
Als leerlingenraad van ’t Maar willen we graag  ‘Het Keukenavontuur’ bij ons op school opstarten. Dan gaan we koken en bakken in kleine groepjes. Maar dat kunnen we niet alleen.  Daarbij hebben we hulp nodig.

Als ouders/verzorgers, opa’s en oma’s, andere vrijwilligers of dorpsbewoners willen helpen, zou dat erg fijn zijn.  Het hoeft niet iedere week.  Eén keer in de maand b.v. is ook fijn. Alvast bedankt voor het lezen en we hopen dat er veel mensen zich opgeven.

Alvast tot snel!

U kunt u opgeven via de email: leerlingenraadtmaar@noordkwartier.nl
Laat u dan ook weten hoe vaak u kunt en op welke dagen en tijden?

Vriendelijke groet,

De leerlingenraad van ’t Maar  

foto:Lisa Kreutzer via Pixabay

Dorpsagenda