Jaarlijkse oud ijzer actie weer een groot succes!

De jaarlijkse oud ijzer actie van de voetbalvereniging Poolster was ook dit jaar weer een groot succes. Van 08.45 uur tot 12.00 uur hebben 20 vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en zijn langs de dorpen: Spijk, Bierum, Losdorp en Godlinze gegaan. In ruim 2 uur tijd reden we door de vier dorpen en hadden we een stampvolle container. Na de actie hebben alle vrijwilligers nog even samen gezeten in de kantine en genoten van een lunch.

We danken Pouw voor het sponsoren van de container en het vervoeren van het oud ijzer naar de juiste locatie! Dank ook aan Ter Veer, waar dit jaar weer de container mocht staan. Tevens dank aan alle inwoners die het oud ijzer langs de weg hebben gezet. Het opgebrachte geld komt ten goede aan de nieuwbouw.

Met sportieve groet,

Peter van Kooten
Secretaris

Dorpsagenda