Vier de liefde

Met een kado van ‘Eem Snuustern’ laat jij die ene speciale geliefde weten dat je van hem/haar houdt. Ook een geliefd familielid of dierbare vriend(in) kun je verrassen met een liefdevol geschenk. Voor wie van zichzelf houdt en zich eens wil verwennen met iets leuks is er ook een ruime keuze. Kortom; wil je iemand laten weten dat hij of zij veel voor je betekent, zeg het dan met een kado van ‘Eem Snuustern’. Kom je in de weken tot Valentijn ‘eem snuustern’ dan ontvang je bovendien een leuke attentie bij besteding vanaf €15,00.

Je vindt Kadowinkel ‘Eem Snuustern’ aan de Achteromweg 1 in Spijk (ingang Melkweg).

Openingstijden
maandag, woensdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur
dinsdag en donderdag van 19.00-21.00 uur.
Past jou dat nou net niet zo goed, bel of app dan gerust naar 06-23967355, want de winkel is ook op afspraak geopend.
*wo 25-01 alleen open op afspraak.

Bijgevoegde foto’s zijn slechts een greep uit het assortiment.

Kadowinkel Eem Snuustern
Annemieke van der Linden

Klik om te vergroten

Dorpsagenda