Kom je ook op het feestje?

Tijdens de Nationale Voorleesdagen 2023 staat het prentenboek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ centraal. Maaike van der Haar, ook wel bekend als Mizzemos, maakte bij dit boek een muzikale vertelling.

In deze muzikale vertelling horen we het verhaal van Maximiliaan die een feestje viert met zijn knuffelbeesten. Maar het feestje wordt een beetje wild, en vooral erg vies! Gelukkig is er een bad. Maar of het daar beter van wordt..? En wat zullen zijn papa en mama ervan vinden? Het interactieve verhaal wordt verteld aan de hand van vertelplaten en uitgebeeld met knuffelbeesten. Daarnaast wordt dit afgewisseld met speciaal voor de voorstelling geschreven liedjes en muzikale activiteiten. Een écht feestje dus!

Wanneer: Woensdag 25 januari 2023
Tijd: Van 12:30 – 13:15 uur
Waar: Bibliotheek Spijk, Willem de Mérodelaan 2A Spijk

De voorstelling is gratis en leuk voor kinderen van 2 tot 6 jaar.
Je mag natuurlijk ook komen kijken als je geen lid van de bibliotheek bent.

Bibliotheek Spijk
Corine Bossink

Dorpsagenda