NLdoet 2022 schoonmaakactie in Spijk

Vrijdag 11 maart 2022 organiseert woningbouwvereniging Acantus een grote opruim- en schoonmaakactie rondom de door Acantus verhuurde woningen in Spijk. Maar niet alleen daar, ook op andere locaties in Spijk waar het nodig is. Acantus helpt o.a. ook mee om de gracht rond de Andreaskerk weer vrij te maken van de vele takken en vuil. Acantus wordt bij de actie ondersteunt door bewoners van door Acantus verhuurde woningen, st Dorpsbelangen Spijk, een viertal mannen die op dinsdag in Spijk het groen onderhouden en nog een zestal vrijwilligers. De gemeente Eemsdelta levert weer een bijdrage voor het afvoeren van afval. Voor de inwendige mens staat Kornelia, namens het MFC, garant. En, Acantus zorgt voor een leuke entourage bij de actie.

Het doel is om gezamenlijk, daar waar nodig, Spijk een update te geven door op te ruimen en schoon te maken. Zo laat Acantus zich ook van haar maatschappelijke kant zien, om aandacht te schenken aan haar bewoners, de woningen en ruime omgeving daarvan en het dorp waarin ze zijn geplaatst. Door de gezamenlijkheid van de actie kunnen we verbindend werken en elkaar nog beter leren kennen.

Vanaf 10:.00 – 14:30 uur kunt u ons vinden in Spijk. Wij starten aan de mevr Evers Dijkhuizenlaan op de parkeerplaats. Dit jaar is de actie anders van opzet dan in 2021. We hopen op een mooie zonnige dag waar het eindresultaat Spijk en haar inwoners ten goede mag komen.

Met vriendelijke groet,

mede namens Mathieu en Marleen van Acantus,
alle vrijwilligers,

Nanco Nanninga
st Dorpsbelangen Spijk

Foto’s Nanco Nanninga NLdoet 2021

https://www.nldoet.nl/activiteit/tuin-opruim-dag

Dorpsagenda