Inloopbijeenkomst invulling schoollocaties Spijk

Inloopbijeenkomst invulling schoollocaties (Fiepko Coolman en Borgstee) Spijk
Op donderdag 15 december 2022 organiseert de gemeente Eemsdelta in samenwerking met st. dorpsbelangen Spijk een inloopbijeenkomst voor het dorp. Deze avond is bedoeld om de eerste ontwerpen voor de vroegere schoollocaties Fiepko Coolman en Borgstee te laten zien. De ontwerpen zijn gemaakt naar aanleiding van eerdere schetssessies met geïnteresseerden. Medewerkers van de gemeente Eemsdelta en van HKB-stedenbouwkundigen zijn aanwezig om uitleg te geven.

Tussen 19:30 – 21:00 uur bent u van harte welkom in het MFC Spijk aan de Nesweg 1.

Vragen en/of informatie
Voor vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Wenker via telefoonnummer 06 20 49 93 09.

Gemeente Eemsdelta & st. dorpsbelangen Spijk

Dorpsagenda