Officiële opening deelproject Havenweg/Nesweg

Gemeente Eemsdelta, provincie Groningen, Tennet en Bewonersinitiatief Groen Spijk nodigen u uit voor de officiële opening en afronding van het deelproject 1 Havenweg/Nesweg in Spijk. De voormalige haven ligt er nu mooier bij dan ooit. Niet als haven, maar als groen rustpunt voor wandelaars en fietsers. Een mooi resultaat van het werk door een groep enthousiastelingen uit wierdedorp Spijk. U kunt het vrijdag 10 juni a.s. tijdens de officiële opening zelf aanschouwen. Vanaf 15:45 uur heten wij u hartelijk welkom in MFC Spijk aan Nesweg 3. Vanaf 16:00 uur start het programma met als sprekers één van de initiatiefnemers, Pier Prins (wethouder gemeente Eemsdelta), Johan Hamster
(gedeputeerde provincie Groningen) en Klaas Bakker (bestuurder TenneT). Rond 16.45 uur sluiten we gezellig af met een hapje en een drankje.

Tot binnenkort in Spijk

Gemeente Eemsdelta, Provincie Groningen, Tennet, Groen Spijk

Dorpsagenda