Informatiebijeenkomst over Sportcomplex Oldencate

Informatiebijeenkomst over Sportcomplex Oldencate op 3 november
Op sportcomplex Oldencate in Spijk komt een nieuwe sportaccommodatie. Dit gebouw biedt huisvesting voor zowel de sportvoorziening, als de nieuwe gymzaal. De gemeente nodig u graag uit voor een informatiebijeenkomst over de nieuwe sportaccommodatie.

Informatiebijeenkomst
Op 3 november organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over de nieuwe sportaccommodatie. U bent vanaf 19.00 uur welkom in sportcomplex Oldencate, Willem de Mérodelaan 2 in Spijk. De bijeenkomst start om 19.30 uur. De bijeenkomst is ook digitaal te volgen via www.lwhmedia.nl/oldencate.

Nieuwe sportaccommodatie op sportcomplex Oldencate
Op het sportpark staat momenteel een gymzaal die Kindcentrum ‘t Maar overdag gebruikt voor het bewegingsonderwijs en in de avonduren door lokale sportverenigingen wordt gebruikt. Naast de gymzaal staat een sportvoorziening voor V.V. Poolster, bestaande uit kleedruimten en een sportkantine. Op het sportpark komt één nieuwe aardbevingsbestendige huisvesting voor zowel de sportvoorziening, als de nieuwe gymzaal. De oude accommodatie zal in gebruik blijven tot de nieuwe gereed is.

Cofinanciering
De bouw van de nieuwe (binnensport) accommodatie wordt mogelijk gemaakt dankzij een cofinanciering vanuit het Nationaal Programma Groningen en V.V. Poolster.

Vragen
Heeft u vragen over de nieuwe sportaccommodatie? Neem dan contact op met Heiko Dijkhuizen via heiko.dijkhuizen@eemsdelta.nl

Gemeente Eemsdelta

Dorpsagenda