April staat in het teken van fietsen

Fietsen is meer dan alleen maar van A naar B komen. Het is een manier van leven. Het brengt ons in contact met de wereld om ons heen, terwijl we de wind door onze haren voelen en de zon op onze rug voelen schijnen. Bij elke trap die we doen, omarmen we gezondheid, vrijheid en avontuur. Daarom organiseert de gemeente Eemsdelta samen met Huis voor de Sport Groningen een Fietsmaand. Dit doen we in samenwerking met het programma ‘Doortrappen’, dat zich vanaf 2018 inzet voor de fietsveiligheid van ouderen. Tijdens de maand april staat fietsen centraal. Voor meer informatie kunt u kijken op eemsdeltabeweegt.nl. Of neem contact op met Ricardo Postema via 06-22 74 90 14 of r.postema@hvdsg.nl.

Activiteit in Spijk
10 April: Fietscheck (open inloop)
Van 10.00 – 12.00 uur
Locatie: PLUS Vandaag Buist, Spijk

Gemeente Eemsdelta

Dorpsagenda