Inloopbijeenkomst invulling voormalige schoolterreinen

Uitnodiging

Inloopbijeenkomst vrijdag 20 mei 2022 invulling Fiepko Coolman- en Borgstee terrein

Op vrijdag 20 mei organiseert de gemeente Eemsdelta in samenwerking met Stichting Dorpsbelangen Spijk een inloopbijeenkomst. Deze avond is bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomstige invulling van het Fiepko Coolman- en Borgstee terrein.

Tussen 19.00 en 21.00 uur bent u van harte welkom in de voormalige basisschool Fiepko Coolman aan de Mevrouw Evers-Dijkhuizenlaan 55 in Spijk. Medewerkers van de gemeente Eemsdelta zijn aanwezig om uitleg te geven.

Meer informatie
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleider Alexander Wenker via telefoonnummer 06 20 499 309.

tot vrijdag 20 mei!

Stichting dorpsbelangen Spijk
Gemeente Eemsdelta

Dorpsagenda