Informatiemarkt gebiedsontwikkeling Oostpolder

Uit de Dorpsvisie ‘Kiek op Spiek’ blijkt dat het dorp zich zorgen maakt over de oprukkende Eemshaven en dat het dorp vooral de lasten krijgt en niet de lusten. De Gebiedsontwikkeling Oostpolder gaat over de oprukkende Eemshaven.

Uitnodiging Informatiemarkt
Zoals u weet zijn de provincie Groningen en de gemeente Het Hogeland bezig met de gebiedsontwikkeling Oostpolder.De afgelopen tijd zijn er bij de gemeente en provincie veel vragen binnengekomen over deze ontwikkeling. Graag beantwoord de projectorganisatie gebiedsontwikkeling Oostpolder deze vragen tijdens een informatiemarkt. Deze informatiemarkt vindt plaats op 26 maart 2022 van 13:00-16:00 uur in Het Diggelschip in Oudeschip. Wij willen u en uw dorpsgenoten van harte uitnodigen voor deze informatiemarkt. Met o.a. eerste uitkomsten gesprekstafels, gebiedsontwikkeling Oostpolder: planning en besluitvorming, biodiversiteit en ecologie. Praat mee en laat u informeren! We sluiten de middag om 16:00 uur af met een hapje en een drankje. We hopen op een grote opkomst.

Meer informatie
Meer informatie over de gebiedsontwikkeling Oostpolder is te vinden op de website www.hetdigitalediggelschip.nl

Tot ziens op 26 maart!

Gemeente Het Hogeland
Provincie Groningen

*Dorpshuis Diggelschip Molenweg 18, 9984 XD Oudeschip

Dorpsagenda