Paasworkshop Bie de Jongens

Paasworkshop “Bie de Jongens”
Zin om te freubelen? Het kan weer bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” Op maandag 4 april, dinsdag 5 april en woensdag 6 april (Vol) organiseren wij weer onze jaarlijkse Paasworkshop. Dit jaar gaan we een natuurlijk paasei maken, aangekleed met natuurlijke materialen. Deze kunt u neerzetten of eventueel ophangen, het is maar net waar u er een leuke plek voor heeft bedacht.

Wat gaan we doen
We gaan gezellig in groepsverband aan de slag met natuurlijke materialen onder het genot van een hapje en een drankje. Lijkt het u leuk om met vriend/-in, buurvrouw/-man, collega of ex-collega of alleen creatief bezig te zijn, zodat u aan het einde van de avond met wat leuks naar huis gaat en terug kan kijken op een geslaagde avond? We hebben nog enkele plaatsen vrij, vraag naar de mogelijkheden. Wat wij belangrijk vinden op zo’n avond is de gezelligheid en creativiteit en elkaar helpen waar nodig.

Wat neemt u mee naar de workshop?
Als u heeft uw eigen gereedschap : mes, kniptang en lijmpistool. Heeft u geen gereedschap in huis, geen punt, dan zorgen wij hiervoor. En wat u vooral niet moet vergeten is een goed humeur !

After-workshoppen
Na afloop van de workshop kunt u “after-workshoppen “, lekker winkelen tegen een gereduceerd tarief. Wie wil dat nou niet.

Workshop locatie en tijden:
Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” Ubbenasingel 46 9909AR Spijk
Van 19:30 tot 21:30 uur

Voor vragen of opgave:
e-mail: info@biedejongens.nl , www.biedejongens.nl ( contact formulier en info) of 06-57551146
Opgave is definitief na betaling.

Maandag 18 April ( 2de Paasdag ) zijn wij geopend van 10:00 tot 16:00 uur
Volop voorjaar bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens”

Ron en Klaas-Jan

*foto: Ron

Dorpsagenda