Werkzaamheden in het groen

Nu de werkzaamheden in het Spieksterbos voorlopig even ten einde zijn, is gisteren de ‘groene groep’ weer druk bezig geweest op de groenstrook Havenweg/Nesweg. Het ziet er weer netjes uit en we zijn blij met zo’n enthousiaste, gezellige groep. Ook ik heb deze keer een poging gewaagd het schelpenpad enigszins onkruidvrij te maken. Er is altijd wel wat te doen. Helaas lagen er nogal wat hondendrollen op het gras, dat maakt het werk er niet leuker op en daar wordt de groenstrook niet aantrekkelijker van. Ondanks dat was het een gezellige ochtend en ik wil de ‘groene groep’ bedanken voor het vele werk dat weer verzet is. Vrijdag tijdens NLdoet waren ze overigens ook al aan het werk om takken en vuil uit ’t Loug te halen, de gemeente heeft het afval daarna afgevoerd. Mocht u ook af en toe een paar uurtjes mee willen helpen met de groep dan kunt u zich altijd aanmelden.

Linda Scheltens

Dorpsagenda