Eemsdelta dichtbij met (nieuwe) gebiedsregisseurs

Eemsdelta dichtbij met (nieuwe) gebiedsregisseurs

Per 1 januari 2022 is er een nieuwe samenstelling van team gebiedsregie. De gemeente vindt het belangrijk om dichtbij inwoners te blijven, ondanks het grote gebied. Daarom zijn vier gebiedsregisseurs aangesteld. Zij zijn de contactpersonen voor de dorpen en wijken van Eemsdelta. Met het hebben van gebiedsregisseurs zet de gemeente in op onze kernwaarden als betrouwbaar, dichtbij en samen. Via dit bericht stellen ze zich aan je voor.

De gebiedsregisseurs
Per 1 januari 2022 heeft de gemeente de volgende gebiedsregisseurs:
Klaas Bult is gebiedsregisseur voor de dorpen Eenum, Garrelsweer, Garsthuizen, Huizinge, Leermens, Loppersum, Middelstum, Oosterwijtwerd, Stedum, Toornwerd, Westeremden, Westerwijtwerd, Wirdum, ‘T Zandt, Zeerijp, Zijldijk. Bereikbaar via telefoonnummer: 0648135329.

Konnie Kamp is gebiedsregisseur voor de wijken in Appingedam, centrum Delfzijl en het dorp Farmsum. Bereikbaar via telefoonnummer: 0646517208.

Edwin Broekman is gebiedsregisseur voor de dorpen Holwierde, Krewerd, Godlinze, Losdorp, Bierum, Spijk en de wijk Delfzijl Noord, inclusief Biessum en Uitwierde. Bereikbaar via telefoonnummer: 0655477082.

Bokko Jan Huitema is gebiedsregisseur voor de dorpen Borgsweer, Termunten, Termunterzijl, Woldendorp, Wagenborgen, Meedhuizen en de wijken Tuikwerd, Over de Gracht/Scheepvaartbuurt, West II, Fivelzigt, Fivelmonde, Dethmerseiland en Tuikwerderrak. Bokko Jan zijn telefoonnummer is nu nog niet bekend. Voor vragen kun je mailen naar gebiedsregie@eemsdelta.nl

Wat doet een gebiedsregisseur?
Heb je een vraag of idee voor je wijk of dorp? Dan zijn de gebiedsregisseurs het eerste aanspreekpunt. Zij zorgen ervoor dat de informatie op de juiste plaats bij de gemeente binnenkomt. Gebiedsregisseurs hebben de volgende taken:
• Signaleren wat er speelt in de wijk of het dorp.
• Contactpersoon voor bewoners.
• Bewoners ondersteunen bij initiatieven.
• Zorgen voor verbinding tussen bewoners, dorp- en wijkverenigingen en organisaties (zoals gemeente, politie, woningcorporaties, opbouwwerk).

Wil je kennismaken of meer weten van wat de gebiedsregisseurs doen?
Mail dan naar gebiedsregie@eemsdelta.nl. Ze maken graag kennis met je.

Liane Buter
Gemeente Eemsdelta

Foto’s Klaas, Konnie, Edwin, Bokko Jan

Dorpsagenda