Nieuwe dingen leren en samen eten

Uitnodiging:
Op 19 juni komen Louwrien en Egon naar de Bierumer School. Samen gaan we eten bereiden terwijl Egon zijn kennis over eten deelt. Terwijl het eten staat te koken verteld Louwrien over haarzelf en haar leven als kunstenaar. Als het eten klaar is gaan we gezamenlijk eten. Het wordt een ontzettend gezellige en leuke dag om nieuwe dingen te leren en samen te eten.

Wil je ook komen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar vrijplaatsvoorverbeelding@gmail.com. Er zijn beperkt aantal plekken dus wees op tijd!

Jorien Ketelaar
Vrijplaats voor Verbeelding

*Vrijplaats Voor Verbeelding is een 1 jaar durend project dat zich afspeelt in noord Groningen. Tijdens dit project wordt spelenderwijs onderzocht hoe wij onze omgeving ervaren en hoe de verbeelding deze ervaring kan beïnvloeden en hoe we deze opnieuw kunnen ontdekken door er op verschillende manieren naar te kijken, doorheen te bewegen en naar te luisteren. Een mobiel VVV-kantoor trekt de omgeving, elke maand wordt er een krantje uitgegeven en er worden verschillende activiteiten en workshops georganiseerd.

Dit project wordt ondersteund door het Mondriaan Fonds, Stichting Stokroos en de Bierumer School.

Dorpsagenda