Workshop krant maken

Op woensdag 5 en donderdag 6 mei is er een workshop krant maken in de voortuin van de Bierumer School. Samen met Laureen en Floor ga je nieuws zoeken, ontdekken, maken en schrijven. Met dit nieuws wordt het volgende krantje van Vrijplaats Voor Verbeelding gemaakt! Deze zal in mei worden rondgebracht.

Kom langs en doe mee! De koffie, thee en limonade staan klaar samen met heel veel enthousiasme. Je bent welkom vanaf 12 uur ‘s middags, het adres is Hereweg 12 in Bierum.

Jorien Ketelaar
https://vrijplaatsvoorverbeelding.nl/

*
Vrijplaats Voor Verbeelding is een 1 jaar durend project dat zich afspeelt in noord Groningen. Tijdens dit project wordt spelenderwijs onderzocht hoe wij onze omgeving ervaren en hoe de verbeelding deze ervaring kan beïnvloeden en hoe we deze opnieuw kunnen ontdekken door er op verschillende manieren naar te kijken, doorheen te bewegen en naar te luisteren. Een mobiel VVV-kantoor trekt de omgeving, elke maand wordt er een krantje uitgegeven en er worden verschillende activiteiten en workshops georganiseerd.

Dit project wordt ondersteund door het Mondriaan Fonds, Stichting Stokroos en de Bierumer School.

Dorpsagenda