Moederdag-plein 2021 bie de jongens

Groots Moederdag-plein bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” in Spijk.
Dit jaar zullen wij het nog uitbundiger gaan vieren op onze nieuwe locatie aan de Ubbenasingel 46 te Spijk. Aangezien wij een heel groot plein (650 m2) tot onze beschikking hebben, kunnen wij u een nog breder assortiment aanbieden. Speciaal voor moederdag zal er, net als andere jaren, een verscheidenheid aan boeketten voor u klaar staan. Laat u liever een boeket schikken, ook daarvoor zal er een ruim assortiment snijbloemen klaarstaan. Ook aan de bijzondere kamerplant word gedacht , voor de orchideeën liefhebbers zullen er bijzondere exemplaren aanwezig zijn. Op het Moederdag-plein zullen er weer vele mediterrane planten staan zoals; palmen, olijfbomen, citrusboompjes, polygala’s en strelizia’s. Nieuw bij ons is de buitenpotterie… ideaal om bij uw plant gelijk een mooie pot uit te zoeken.

Ook zal er een diversiteit aan bloemen en planten arrangementen voor u klaar staan. Dit alles uit eigen binderij. Volop eenjarige perkplanten te verkrijgen zoals; geraniums , lobelia’s, petunia’s etc. Wilt u liever een mooie hangplant weggeven, dan hebben wij de welbekende mixhangers met waterreservoir. Zeer handig voor de warme dagen.
Speciaal voor de moeders dit jaar heerlijke chocolade in hartvorm of met likeur 43…

In samenwerking met Hotel / restaurant Ekamper te Oostende hebben we vanaf maandag 3 mei tot zaterdag 8 mei een Moederdag aktie wij een diner bon te winnen is. Bij in levering van je kassabon met daarop je naam en telefoonnummer word erop zondag 9 mei (moederdag) een winnaar getrokken. U wordt hier telefonisch op de hoogte gebracht als u gewonnen heeft.

Wilt u iets laten bezorgen, dat kan. Wij hebben dit jaar meerdere bezorgers die uw bestelling op het door u gewenste adres bezorgen.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bel ons dan voor de mogelijkheden. Heeft u bijzondere wensen laat dit ons tijdig weten, ons nr is 06-57551146. Wij hopen er met u een gezellige en vooral veilige week van te maken en houden ons aan de R.I.V.M regels. U bent van harte welkom aan de Ubbenasingel 46 te Spijk.

Ron en Klaas Jan
Bloemen en Planten centrum Bie de Jongens

*foto FB Bie de Jongens