Bewegen in de openbare ruimte

Bewegen is gezond maar niet (altijd) gemakkelijk. Is het voor u lastig om in beweging te komen door lichamelijke ongemakken of andere drempels waarbij u wel wat hulp en advies bij kan gebruiken? Of heeft u zin om weer lekker te gaan sporten? Kom dan eens vrijblijvend langs bij de beweegtuin in Spijk. Een beweegtuin bestaat uit een gevarieerde samenstelling van beweegtoestellen waar zowel conditie als krachtoefeningen kunnen worden gedaan. Aankomende periode kunt u kennismaken met de beweegtuin, kom zonder opgave lekker bewegen. We houden ons natuurlijk aan de coronamaatregelen. Op bepaalde tijdstippen is professionele begeleiding aanwezig om samen met u te bewegen en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Door middel van de beweegtuinen willen wij senioren stimuleren om regelmatig, op ongedwongen manier en met plezier te bewegen.

Voor tijden en data kunt u kijken op onze facebookpagina: Huis voor de sport Groningen team Eemsdelta of contact opnemen met Leah Schans: l.schans@hvdsg.nl of 06 19919662

Kom zonder opgave gezellig onder begeleiding bewegen in de beweegtuin Spijk op onderstaande data

Woensdag Senioren
Van 10:00-11:00 uur
Sportcoach Chantal
19 mei
26 mei
2 juni
9 juni

Donderdag alle leeftijden
van 16:00-16:40 uur
Sportcoach Ramon
20 mei
27 mei
3 juni
10 juni

Lea Schans
Beweegcoach gemeente Eemsdelta

Beweegtuin Spijk

Dorpsagenda