Sfeervolle Kerst-Inn bij bloemenshop 3Borg Spijk

Sfeervolle Kerst-Inn bij bloemenshop 3 Borg Spijk, van 24 november tot 24 december, 4 koopavonden. Met een gezellig kerstplein en een grote kerstboom.

Bloemenshop 3Borg Spijk organiseert weer een sfeervolle kerstpresentatie aan de Schoolstraat te Spijk. De winkel is ook nu weer gezellig ingericht. Ook dit jaar zal de kerstman diverse keren zijn gezicht bij de Bloemenshop laten zien. In de periode van 14 tot 24 december zijn er 4 koopavonden en in december zijn we alle maandagen geopend.
Zoals andere jaren maken wij ook dit jaar al onze kerstarrangementen zelf en weer in diverse kleuren. Ook voor de nieuwe trendartikelen bent u bij ons op het juiste adres. We hebben weer vele leuke windlichten ingekocht en vele andere kerstdecoraties. Voor knutselaars zijn er ook materialen te verkrijgen om zelf een leuk kerstarrangement te maken.

De kerstboomverkoop is inmiddels gestart. Dit jaar hebben we weer geweldige mooie kerstbomen, zoals de welbekende Nordmann kerstboom, zowel in pot als gezaagd. En de aloude Picea Abies, deze zijn allen met kluit. Vanaf maandag 14 december is de Schoolstraat afgesloten voor al het verkeer dit i.v.m een ruim opgezet kerstplein. Wij vragen iedere bezoeker om de R.I.V.M regels in acht te nemen en zich te houden aan de 1,5 meter afstand.

U bent van harte welkom.

Ron en Klaas-Jan
Bloemenshop 3 Borg Spijk

Dorpsagenda