Marktplaats Spijk weer een groot succes

Zaterdag 29 mei 2021 werd Spijk omgetoverd tot een gezellige marktplaats. Met ruim 90 kramen heeft iedereen weer z’n best gedaan om een uitgebreid aanbod te verzorgen. Dit jaar waren er zelfs een aantal marktkramen te vinden op de aangeboden erven, Waaronder Scentsy, slagerij Hofman, Tupperware, therapiehonden en Den Tekentafel. Nieuw dit jaar was de stempelactie voor kinderen. Als ze 5 stempels hadden verzameld, konden ze op de Zwarteweg een gratis suikerspin halen. Gelukkig waren de weergoden ons goedgezind en was het gezellig druk in Spijk. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en gaan er vanuit dat we volgend jaar wel gewoon de jaarmarkt weer kunnen organiseren.
Bedankt allemaal voor deze gezellige dag!

Ellen en Monique

Foto’s Jan Doeke Pijper:

Dorpsagenda