Fysieke bijeenkomst zonnepark geannuleerd

Duurzaam energiebedrijf Pure Energie en de samenwerkende energiecoöperaties in de toekomstige gemeente Eemsdelta hebben besloten dat de inloopbijeenkomst over zonnepark Spijksterriet op donderdag 29 oktober 2020 in het Multifunctioneel Centrum Spijk (MFC) niet doorgaat. Gezien het feit dat het aantal coronabesmettingen in ons land blijft oplopen, vinden zij het onverantwoord om met een grote groep mensen samen te komen.

Digitale avond
Duurzaam energiebedrijf Pure Energie en de samenwerkende energiecoöperaties in de toekomstige gemeente Eemsdelta vinden het wel belangrijk om inwoners op kort termijn te informeren over hun idee voor een zonnepark nabij Spijk. Daarom organiseren zij op donderdag 5 november 2020 een digitaal informatiemoment op dezelfde tijdsblokken:

-_ van 16.00 – 17.30 uur
-_ van 18.00 – 19.30 uur
-_ van 20.00 – 21.30 uur

Meer informatie
Meer informatie over dit zonnepark: www.zonneparkspijksterriet.nl Inwoners van Spijk kunnen zich via deze website ook inschrijven voor de online bijeenkomst.

Maureen Bekke
Zonnepark Spijksterriet

Dorpsagenda