Doe Spijk een lol, ruim op die drol!

Je bent er vast ook wel eens tegenaan/in gelopen, hondenpoep!

Het ligt dan niet netjes op een plek waar niemand er last van heeft, maar “gewoon” op de stoep, op het pad, in het park of op plekken waar de kinderen met regelmaat spelen. Wij vonden het daarom tijd worden voor een plan de campagne! We zijn het project ” Doe Spijk een lol, ruim op die drol” gestart. Samen zijn we door het dorp gegaan en hebben we geïnventariseerd waar een hondenpoepdispenser nuttig zou zijn. In een hondenpoepdispenser zitten hondenpoepzakjes die hondenbezitters kunnen pakken en gebruiken voor het opruimen van de drol van hun hond.

Ook hebben wij gemeend dat op enkele plekken een vuilnisbak geen overbodige luxe zou zijn. Het is dan de bedoeling dat op enkele plekken in Spijk een extra vuilnisbak zou komen te staan. Onze achterliggende gedachte hiervan is dat je op de route een zakje kan pakken en vervolgens een vuilnisbak aantreft waar je dit zakje weer in kwijt kan.

Via Loket Leefbaarheid hebben wij een aanvraag ingediend om dit project financieel te bekostigen. Eén van de eisen die ze stellen is of er hier voldoende draagvlak voor is. Vandaar dat wij jullie vragen om mee te werken aan onderstaande poll.

Wij hopen op jullie steun en medewerking.

Groeten,
Hinnie Hofman & Monique Kats

 

Wat vindt u van ons idee: "Doe Spijk een lol, ruim op die drol!

  • Geweldig idee ook al heb ik zelf geen hond (72%, 102 Stemmen)
  • Geweldig initiatief, ik ga hier zeker gebruik van maken! (20%, 29 Stemmen)
  • Geen interesse (8%, 11 Stemmen)

Aantal stemmen: 142

Laden ... Laden ...

 

 

 

 

Dorpsagenda