Nieuwsbrief september 2020 Huisartspraktijk J. Cijsouw

Ondersteuner jeugd en gezin
Vanuit het centrum voor Jeugd en Gezin komt er een medewerker 1 keer per twee weken op vrijdagmiddag spreekuur houden voor jeugd- en gezinzaken. De eerste afspraak maakt u via onze assistente. De vervolgafspraken regelt u zelf met haar.

Hilda Vegter
Mijn naam is Hilda Vegter en ik ben sinds januari van dit jaar gestart als Ondersteuner Jeugd en Gezin in de praktijk van huisarts Cijsouw. Eén keer per 14 dagen op de vrijdagmiddag (in de oneven weken) ben ik aanwezig in de praktijk en kunt u op afspraak bij mij langs komen.

Opleiding
Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) gevolgd aan de Hanze Hogeschool in Groningen en ik heb de opleiding Families First/Ambulante Spoedhulp afgerond. Daarnaast heb ik veel ervaring in de jeugd- en gezinshulpverlening.

Ondersteuner Jeugd en Gezin
Als Ondersteuner Jeugd en Gezin ben ik een tussenpersoon tussen de huisarts, het Centrum voor Jeugd en Gezin en specialistische jeugdzorg. Het voordeel is dat ik dichtbij de huisarts zit en in een vroeg stadium al kan meedenken over vragen die er in het gezin en bij de opvoeding van kinderen en jongeren zijn. Binnen de huisartsenpraktijk kan ik kortdurende hulp bieden en kijken met ouders en kind wat er nodig is.

U kunt via de assistente een afspraak in laten plannen in mijn agenda. Tevens is het mogelijk om rechtstreeks contact met mij op te nemen. Mijn telefoonnummer is:
06-15966720 of via de mail: h.vegter@delfzijl.nl

Herfstvakantie:
Van maandag 12 oktober tot en met vrijdag 16 oktober 2020 hebben we herfstvakantie. Als u een huisarts nodig heeft, kunt u dokter Addink bellen: 0596-581282. Na 17.00 uur en in het weekend belt u de doktersdienst: 0900-9229.

Maatregelen coronavirus
Voor de zelftest klikt u hier:
zelftest corona thuisarts.nl
Als u klachten heeft, neem eerst contact op met de praktijk; kom niet naar de praktijk!
Voor meer informatie over de actuele maatregelen die we genomen hebben, kunt u de Nieuwsbrief lezen.

Certe
U moet voor bloedafname door Certe een afspraak maken. U kunt dit online doen via www.certe.nl of telefonisch: 088-2371000. Als u uw afspraak wilt wijzigen of annuleren, moet u dat telefonisch doen.

Huisartspraktijk J. Cijsouw
Hoofdweg Zuid 9
9909BA Spijk
Tel:0596-591202
Email: huisartsspijk@ezorg.nl
huisartsspijk.nl