Nieuwsbrief oktober 2019 Huisartspraktijk J. Cijsouw

Griepvaccinatie
De winter komt er weer aan; tijd voor de griepprik. Op donderdag 14 november, tussen 17.30 en 18.30 uur kunt u in de praktijk de griepprik halen. De griepprik is gratis voor iedereen die ouder is dan 60 en voor volwassenen en kinderen met bepaalde lichamelijke aandoeningen. Voor meer informatie kijkt u op www.snpg.nl. Omdat dit bericht te laat is verstuurd zullen we binnenkort een nieuwe datum communiceren.

Kerstvakantie
Van maandag 23 t/m vrijdag 27 december is de praktijk gesloten. Voor dringende zaken kunt u tussen 8.00 uur en 17.00 uur dokter Addink bellen: 0596-581282. Na 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen belt u de doktersdienst: 0900-9229
In de herfstvakantie is de praktijk geopend.

Apotheek
Uw medicijnen kunt u drie dagen na het bestellen ophalen, tenzij de assistente een andere tijd aangeeft of het nodig is dat u ze eerder heeft. Graag na 10.00 uur ophalen.
Wilt u de vervolgverpakking binnen een maand ophalen?
Als u uitleg wilt over uw medicijn en u heeft daarbij meer behoefte aan privacy, dan moet u dat aangeven. De assistente gaat dan met u naar een ruimte die daarvoor bestemd is.

Kijksluiter
is een bibliotheek met meer dan 5000 animatievideo’s waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van uw medicijn wordt uitgelegd. Waarschijnlijk heeft u de folder al meegekregen. Ga naar www.kijksluiter.nl of download de Kijksluiter App op uw smartphone of tablet.

Dorpsagenda