Vierde huiskamergesprek dorpsvisie

Op dinsdag 21 mei vond het vierde huiskamergesprek plaats in de Nije Riep. Aan dit gesprek namen deel: Jake Schimmel, Orianne Wierenga, Tjibbe Noppert, Klaas en Willy Hofstee. We begonnen ook dit huiskamergesprek met Soep en ’n Stoetje op het Spiekster Zwilkje en dit keer stond er een stevige boerengroentesoep met vegetarische rookworst op het menu. Ook tijdens dit gesprek veel openheid van de gespreksdeelnemers over hun Kiek op Spiek.

Een paar mooie quotes:
‘Er gaat niets boven Groningen, maar Spijk is het einde’
‘Bij Polen kan op de dijk kan ik mijzelf resetten. Er is daar niks en niks is tegelijkertijd heel veel’

Kansriek veur Spiek
Kunnen we een plek bieden voor fietsers, waar ze even kunnen zitten en iets kunnen drinken.

Jolanda Dijkhuis

Dorpsagenda